avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cunoscut-o pe soția mea în 1995 iar până în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cunoscut-o pe soția mea în 1995 iar până în 2000 am reușit ...

Am cunoscut-o pe soția mea în 1995 iar până în 2000 am reușit să ne cumpărăm un apartament fiind înscris pe numele de fată asotiei. În 2000 ne-am căsătorit religios. În 2025 soția adecedat, aș vrea să știu ce drepturi am la apartament.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 00:36, 14 Septembrie 2025
Dacă nu v-ati căsătorit civil, nu aveți niciun drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj cu probleme mihnea-ion mihnea-ion Casatorit din anul 2000, cumparat apartament in anul 2000 inainte de casatorie, dar luat pe numele unui prieten in ideea de achizitionare apartament prin ... (vezi toată discuția)
Divort si partajare dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va prezint situatia mea de divort cu speranta ca pot primi unele sugestii care ma pot ajuta. Istoricul este urmatorul: Suntem casatoriti din ... (vezi toată discuția)
Donatie antre sotii luminitawenczel luminitawenczel sotia tatalui meu ia donat jumatate din apartamentul care lau cumparat anpreuna doar ca ratele sau achitat an numele sotiei.din prima casatorie a tatalui meu ... (vezi toată discuția)