avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Alexandru Gabriel m

Activitate Alexandru Gabriel m

Întrebarea mea este dacă este legal și normal să aștept atât până primesc banii

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti sesiza ITM in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Diferenta de bani trecuti in contract fata de ce ati convenit, este in defavoarea dvs. Veti constata acest lucru la pensie, mult prea mica.

Am încheiat pe data de 10.09.2025 contractul de muncă și până pe data de azi ( 02.10.2025), nu am primit nici un bani pe perioada lucrată, mi-au transmis că la sfârșitul lunii primesc banii, apoi pe 5 luna asta și azi mi-au zis că pe 10
Motivul lor este că nu au făcut statul de plată, cât durează să fie făcut și ce îmi recomandați?
Să îi reclam sau să îi aștept până pe 10, menționez că pe contract mi-au trecut minim pe economie și noi ne-am înțeles verbal pe suma de 5000 lei
Bună ziua, am încheiat contractul cu o firmă de transport și au zis că mă vor suna să îmi plătească banii pe zilele lucrate ( luna în curs), am convenit că pe față de 5 și data de 20 se vor face plățile și astăzi mi-au transmis că mă vor anunța când voi primi banii, au zis că trebuie să facă plățile spre sfârșitul lunii sau începutul lunii și că fără statul de plată semnat nu am cum să primesc banii și că nu se închide contractul,
Există vreo șansă să mai recuperez banii?
Sau ce aș putea face în acest caz?