Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
polita RCA acoperadaunele rezultate in urma coliziunii aoto asigurat cu terte obiecte. in cazul de fata nu e cazul unei coliziuni cu auto asigurat ci cu o componenta a acestuia. deci, dupa parerea mea, pe RCA nu o sa aveti castig de cauza. nu sunt jurist, dar va sfatuiesc sa incercati pe raspundere civila !!!
Unde văd eu veriga slabă, unde să fiți pregătit cu explicații: "În timp ce mă deplasam cu mașina pe drum public, în direcția spre domiciliu, o basculantă aflată în proces de descărcare (basculare) s-a defectat — sistemul de basculare s-a rupt — iar partea din spate a acesteia a căzut peste autoturismul meu aflat în mers."
Să puteți demonstra că nu ați intrat sub o mașină oprită, fiind în proces de descărcare. Basculanta efectua descărcarea din mers (se mai practică, dacă materialul trebuie întins), ori era pe banda cealaltă și exact când ați trecut pe lângă s-a produs evenimentul etc.