avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Florin Florentin

Activitate Florin Florentin

Mulțumesc de precizări; ROI pe care l-am consultat nu preciza decât ca personalul medical este obligat la "purtarea echipamentului corespunzător funcţiei pe care o deţine"
Ok, mulțumesc de răspuns. Am să consult Regulamentul. Pe de altă parte, medicii de pe secțiile pe care le-am frecventat în Paris sau în Munchen nu utilizau decât halat peste camasa cu cravata și pantaloni de stofă. Așa intrau și în corpul de săli operatorii, dotate cu vestiare și filtre dedicate. Alte cutume/reguli …
Disciplina muncii:
Buna ziua, numele meu este F.C., sunt medic la Spitalul de Urgenta și aș vrea sa va consult asupra unei probleme de disciplina: în urma unui control efectuat de dl. Director al Spitalului împreună cu o echipa de control am fost convocat la comisia de disciplina pentru „încălcare de la normele de igiena”, mai precis echipament incomplet. Concret, eram echipat cu halatul alb, dar cu pantaloni de blue-jeans. Aș dori sa știu daca undeva în legislație sunt precizate aceste detalii sau prezenta halatului alb este suficientă. Problema pare minora, aș dori insa sa știu cum pot contracara eventualele măsuri din partea comisiei de disciplina. Precizez ca am primit convocarea pe numele meu, dar pe un alt prenume asemanator și pe o alta adresa (secția căreia este adresată nu este secția pe care activez). Va mulțumesc pentru eventualele raspunsuri.