Bună ziua, am o situație la achiziționarea ochelarilor! Am făcut control la dr într-o clinică privată, doamna dr mi-a făcut control ca la carte prin toate aparatele dioptriile sunt foarte bune!
Dar la achitionarea ochelarilor am luat lentile Hoya anti aburire anti amprente cromați pt soare, adică ft buni! Cu niște rame ușoare dar fixe (sar din toc, nu se pot îndoi, sunt pt a fi puși pe birou nu pentru a fi luați, nu mi-am dat seama fiind prima achiziție). Revenind la lentile am dat avansul 500 lei diferența când îi ridic! Dar sunt sunată de la clinica, ca Hoya nu taie subțiază în București la acea rama și trebuie trimiși la Timișoara pt tăiere (nu face Bucureștiul face Timișoara, si va costa dura mai mult) și să-mi aleg ca știu ei o altă firmă de lentile românească care fac acea tăietură de subțiere! Ca sunt aceasi calitate doar firma difere! Bine inteles ca nu a fost asa, se aburesc rau, se vad amprentele pe geam imediat! Le-am scris celor de la clinică și nu-mi răspund, presupun ca va spune ca am fost de acord cu schimbarea lentilelor cand m au sunat, prețul a fost la fel, pt aceste lentile românești calitate slaba si Hoya! Trebuia schimbată rama nu lentila! Pot face reclamație la ANPC pt schimbare lentilelor cu o calitate mai joasă același preț? Vreau lentile Hoya care le știu ca sunt de calitate și alte rame, dar nu răspund cei din clinică!