Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

O situație la achiziționarea ochelarilor

Bună ziua, am o situație la achiziționarea ochelarilor! Am făcut control la dr într-o clinică privată, doamna dr mi-a făcut control ca la carte prin toate aparatele dioptriile sunt foarte bune!
Dar la achitionarea ochelarilor am luat lentile Hoya anti aburire anti amprente cromați pt soare, adică ft buni! Cu niște rame ușoare dar fixe (sar din toc, nu se pot îndoi, sunt pt a fi puși pe birou nu pentru a fi luați, nu mi-am dat seama fiind prima achiziție). Revenind la lentile am dat avansul 500 lei diferența când îi ridic! Dar sunt sunată de la clinica, ca Hoya nu taie subțiază în București la acea rama și trebuie trimiși la Timișoara pt tăiere (nu face Bucureștiul face Timișoara, si va costa dura mai mult) și să-mi aleg ca știu ei o altă firmă de lentile românească care fac acea tăietură de subțiere! Ca sunt aceasi calitate doar firma difere! Bine inteles ca nu a fost asa, se aburesc rau, se vad amprentele pe geam imediat! Le-am scris celor de la clinică și nu-mi răspund, presupun ca va spune ca am fost de acord cu schimbarea lentilelor cand m au sunat, prețul a fost la fel, pt aceste lentile românești calitate slaba si Hoya! Trebuia schimbată rama nu lentila! Pot face reclamație la ANPC pt schimbare lentilelor cu o calitate mai joasă același preț? Vreau lentile Hoya care le știu ca sunt de calitate și alte rame, dar nu răspund cei din clinică!
Ultima modificare: Luni, 1 Decembrie 2025
ComanGM, utilizator
Cel mai recent răspuns: ComanGM , utilizator 15:57, 1 Decembrie 2025
Este dreptul dvs., sa sesizati protectia consumatorului in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Avei nevoie de dovezi certe - facturi, bonuri, mesaje purtate, etc.
Firma care a taiat lentilele trebuie sa fi dat o garantie.
Am bon de plată pt lentile Hoya, si diferenta la final pt lentile românești cum au făcut dânșii mutarea "ca ar fi mai indicat", și nu a fost! Se aburește rău de tot nu văd nimic cu ele .... dacă erau de calitate nu aveam ce comenta dar așa nu îi pot purta!

POPA GHEORGHE a scris:

Este dreptul dvs., sa sesizati protectia consumatorului in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Avei nevoie de dovezi certe - facturi, bonuri, mesaje purtate, etc.
Firma care a taiat lentilele trebuie sa fi dat o garantie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare comanda si returnare avans janiner janiner Buna seara, Ieri dupa-amiaza am facut o comanda pentru doua perechi de ochelari de vedere la o firma de profil. Astazi am cerut informatii despre gradul de ... (vezi toată discuția)
Anulare comanda ochelari de vedere utiliza_tor utiliza_tor Buna ziua, Am comandat aseara, orele 21, o pereche de ochelari de vedere la un cabinet. am achitat intergal ochelarii cu lentile de protectie pt calculator, ... (vezi toată discuția)
Art. 198 c. pr. pen. claudio_mario86 claudio_mario86 Buna seara.Va rog sa ma ajutati si pe mine privind o problema care are legatura cu art. 198. In ziua de 12.09.2010 am avut o altercatie cu o persoana in sect. ... (vezi toată discuția)