Buna ziua. Am si eu o intrebare. Am o relatie de 2 ani cu o doamna divortata de 2 ori care a avut anterior si 2 divorturi la activ si din care relatii ea are 2 copii minunati. Problema mea este ca eu sunt in relatie cu ea de 2 ani in care ea nu a lucrat nici un moment deci nu a contribuit cu nimic la relatie poate nici sentimental dapoi cu bani. A vrut capre am cumparat, a vrut scoala de soferi am platit, a vrut masina am cumparat o masina. De o vreme simt ca sunt inselat, mintit si vreau sa termin aceasta relatie toxica. Adica totul vine din partea mea si din partea ei nimic. Cred ca am fost folosit si ea defapt are o alta relatie sau ceva ...nu stiu. Cert este ca este distanta si ma minte cu multe ocazii. Eu stand mult timp lucrand in strainatate nu stiu ce face. Intrebarea mea este. In acesti 2 ani eu am contribuit la sustinerea familiei ei, la dezvoltarea ei personala si as vrea sa termin aceasta relatie din care vad ca nu imi iese nimic. Ne-am si logodit, nu legal, dar vad aceasi distantare. Nu sunt important pentru ea de vreme ce de cate ori sunt acasa ea are alte treburi, ba sa mearga la prietene ba sa mearga in strainatate la o ruda. Cum as putea sa imi recuperez banii? Mentionez ca este o suma peste 10k euro dar eu am lucrat in strainatate la negru in aceasta perioada. Ce posibilitati am?