avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate maria74

Activitate maria74

Discuție Fisa postului
Buna ziua,

1. Va rog sa ma ajutati cu fisa postului pentru "Asistent Relatii Publice si Comunicare".
2. As dori de asemenea sa aflu care este titulatura COR pentru un angajat intro firma importatoare care se ocupa de relatiile cu distribuitorii din strainatate, traduce documentatia si pregateste documentatia necesara pentru import. Doresc si pentru aceasta fisa postului. Mentionez ca persoana are studii superioare in specializarea limbi straine.

Va multumesc,

Maria Aionesei
Iin aprilie 2007 am nascut primul copil si am intrat in concediu de ingrijire al copilului in 5 iunie 2007. In mai 2008 am nascut cel de-al doilea copil si din septembrie 2008sunt in concediul de ingrijire cu al doilea copil.
Venitul meu pe ultimele 12 luni lucrate va fi considerat ( inainte de nasterea primului copil), dat fiind ca 85% din medie este mai mare de 600 RON?
Răspuns la discuția Buna ziua,
MULTUMESC,
Ceea ce am inteles este faptul ca voi primi aceeasi suma ca si pana acum: 600 indemnizatia + 200 alocatia primului copil + 200 alocatia celui de-al doilea copil. Adica 1.000 RON fara nici o modificare?
Discuție Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema; in aprilie 2007 am nascut primul copil si am intrat in concediu de ingrijire al copilului in 5 iunie 2007. In mai 2008 am nascut cel de-al doilea copil si acum sunt in concediul de ingrijire cu al doilea copil.
Care va fi cuantumul indemnizatiei de care voi beneficia in acest caz? Venitul meu pe ultimele 12 luni va fi considerat inainte de nasterea primului copil?

Va multumesc