Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate cristina01

Discuție talon retinut
Ieri pe dn 5 langa comuna 1 Decembrie, mi-a fost retinut talonul de la masina pentru ca imi expirase rovinieta de doua zile,
Nu am semnat procesul verbal de predare primire....
Mi-au dat o dovada fara drept de circulatie........dar m-au lasat sa plec cu masina de acolo
Se retine talonul pentru ca ai rovinieta expirata (eu stiam ca se retine pentru ITP, numere expirate, sau ca umblii cu masina lovita fara autorizatie de reparatie)????
ca sa ridic talonul trebuie sa fac dovada achitarii rovinietei

ce ma invatati sa fac?
Răspuns la discuția neplata salariilor
din pacate, nu s-a intamplat nimic pana acum
nu au de gand sa ne da salariile si nici macar nu dau nici o explicatie:(
Buna ziua,

Am nevoie de un mic sfat
din 2007 lucrez la o societate unde sunt doi actionari (50% cu 50%), unul dintre ei fiind si administrator
de doua luni de zile nu ni se dau salariile fara nici un fel de explicatii (desi firma are incasari)
in luna decembrie li s-a pus opriere pe doua dintre conturi pentru neplata impozitului pe profit, tva-ul si contributii
nu li s-au pus oprire pe toate conturile pentru ca au pe cineva la administratia sectorului 3 care i-a anuntat cu cateva zile inainte, ei au dat mica spaga, au retras tot ce avea in cele doua conturi si le=au dat celor de la administratie

1. nu era normal sa aiba oprire pe toate conturile?
2. daca plata salariilor nu ni se achita, in urma demisie sunt obligati intr-un fel sa achite tot inclusiv concediu neefectuat si salariul la zi?
3. daca ei nu achita nici in caz de demisie ce sanse sunt sa recuperez banii#-o