avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Activitate mara100

Activitate mara100

Răspuns la discuția pensie anticipata
Atunci la ce se refera notiunea de pensionare anticipata sau pensionare anticipata partiala?Nu se poate solicta sub nici o forma pensioanarea decat la implinirea varstei standard?
Buna ziua.In conditiile unui stagiu de cotizare de 31 ani ,fara intreruperi(conditii normale de munca),care este varsta la care se poate solicita pensionare anticipata?
Răspuns la discuția separare retragere
Va multumesc pt promptitudine.Pt .o separare completa asociatul meu ar trebui sa-si infiinteze o noua societate ?Ce probleme ar putea sa apara cu transferarea creditului?
Buna ziua.am o societate comerciala la care eu sunt actionar 99% iar 1% detine administratorul firmei(eu sint stabilita in strainatate de 30 ani).Avem 2 imobile dintre care unul, cumparat prin credit care va fi lichidat doar peste 15 ani.Eu as vrea sa ma separ de asociatul meu.El este de acord si doreste sa preia acest imobil cumparat prin credit si bineinteles va plati in continuare ratele lunare aferente creditului.Va rog mult sa ma sfatuiti care sunt demersurile?Luna aceasta voi veni in Romania dar numai pt 2 saptamani,de aceea va cer sfatul in prealabil,timpul meu fiind limitat.

Cu stima
Buna ziua,am o vechime neintrerupta in munca de 27 ani.Acum urmeaza sa ma stabilesc in Elvetia in urma casatoriei cu un cetatean elvetian.As dori sa stiu daca in acest caz se restituie contributia la fondul national de asigurari de sanatate.Mentionez ca in 27 ani nu am beneficiat de servicii medicale de stat(doar private) cu toate ca am cotizat 27 ani.
Cu stima