avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Activitate Ioan.K

Activitate Ioan.K

Răspuns la discuția permis suspendat
eu incerc sa ma intalnesc astazi cu avocatul, sau maine cel tarziu. va tin si pe voi la curect despre cum decurg lucrurile.
Răspuns la discuția permis suspendat
dovada de circulatie se poate prelungi cu cate 15 zile. nu stiu de cate ori am dreptul sa prelungesc, pe dovada exista rubrici pt. 5 prelungiri.
ideea este ca eu trebuia sa scot masina din gang la rampa si nu aveam alta posibilitate decat sa scot masina in strada. stie toata lumea cum se circula in bucuresti. doamne-fereste sa blochezi singura banda de circulatie pe o strada si cu linie de tramvai pe ea. poate ca ar trebui sa implic si primaria pt. lipsa de conditii... glumeam
o zi buna va doresc
Răspuns la discuția permis suspendat
dovada de circulatie are bifa pusa la "cu drept de circulatie"
saxx, cam mult de asteptat... multumesc pt. informatiile utile dealtfel, dar eu unul imi iau avocat si contest procesul verbal.
Răspuns la discuția E patat cazierul meu???
buna seara, ce inseamna "18 ind1" ? in aceste ape ma scald si eu, ma intereseaza cum se poate solutiona un astfel de caz, chiar cu ajutor din partea unui avocat caci nu am foarte mult timp disponibil, prefer sa fiu reprezentat si aparat. multumesc
Răspuns la discuția permis suspendat
multumesc pentru idee. deci pana la urma dupa cum banuiam ar fi bine sa fiu reprezentat de un avocat. nu sunt sigur, pe acest forum se poate contacta un avocat? locuiesc in Bucuresti, sector 2. va multumesc pt. ajutor, chiar am mare nevoie
Răspuns la discuția permis suspendat
am semnat procesul verbal la recomandarea politistului, mi-a explicat ca poate fi caz penal si sa nu-mi fac situatia mai grea, semnand pot scapa cu o amenda de 800 ron si permisul suspendat 90 zile. amenda nu ar fi o problema, inteleg si eu ca legea e lege, dar totusi sa raman 90 de zile fara permis doar pentru 30 metri pana la rampa... dovada de circulatie pentru 15 zile am primit pe loc.
Răspuns la discuția permis suspendat
din pacate nu ma pricep si nu am specificat acest lucru in declaratie. insa mai am o nelamurire, de ce nu am primit o copie a procesului verbal? imi vor trimite prin posta o copie? sincer am vreo sansa sa-mi recapat permisul daca sunt reprezentat de avocat?
Buna seara,
Saptamana trecuta mi-a fost suspendat permisul de conducere in timp ce incercam sa trag masina la rampa tractare auto. Aveam programare la RAR la ora 10 dimineata, am chemat o masina de tractat cu rampa si din cauza ca rampa nu a avut loc sa intre pe strada unde aveam masina, am cerut sa ma astepte in strada unde am incercat sa scot masina mea. Aveam numere provizorii expirate si din cauza asta am chemat rampa. In cativa metri am fost oprit de catre un politist si mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni. N-am comentat nimic, nu-mi place sa fac scandal, am cerut intelegere de la politist dar degeaba. Ce pot face? Daca incerc o contestatie am vreo sansa? Ma poate reprezenta cineva? Sincer, sunt satul deja sa tot fiu la zi cu toate tampeniile statului, taxe si alte cele, iar cand am si eu nevoie de ajutor caci nu se poate altfel, sa mi se dea bobarnace. Mentionez ca n-am avut pana acum nici macar o amenda de circulatie. Rog sa ma ajute cineva caci permisul de conducere este painea mea.
Stima