avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate typistul

Activitate typistul

Răspuns la discuția LEGEA 329/2009
buna ziua!
va rog sa imi spuneti daca cineva care are salariu la o institutie de stat si contract de colaborare la o alta institutie (plata cu ora) face subiectul acestei legi.
va multumesc foarte mult
buna ziua!
locuiesc intr-un bloc care are in vecinatate mai multe case. unul dintre proprietarii caselor si-a mutat gardul foarte aproape de blocul in care locuiesc. Va rog sa imi spuneti cum as putea sa stiu daca acest lucru incalca proprietatea locatarilorsi cum putem sa obtinem terenul inapoi. proprietarii apartamentelor au in contractele de cumparare si o cota parte indiviza de aproximativ 11metri patrati.
va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția parinti ingrijorati
buna ziua,
in scoala la care invata copilul meu, pe timpul orelor de curs se incuie una din cele doua usi pe care aceasta le are. Va rog sa imi spuneti daca acest lucru este legal (chiar daca este prevazut in regulamentul de ordine interioara al scolii) din punct de vedere al protectiei impotriva situatiilor de urgenta.
Dar ca jurist poate fi incadrat?
Răspuns la discuția Probleme infiltratii balcon
poate cineva sa ma ajute sa inteleg cine repara planseul si tavanul balconului unui apartament? Adica se repara in comun cu respectivii vecini sau proprietarul repara doar planseul/tavanul. Este cumva vreo regula?
MULTUMESC ANTICIPAT!
buna ziua,
apartamentul pe care il detin are baie fara geam. Cum pot sa imi conving vecinul de deasupra sa nu imi obtureze definitiv sistemul de aerisire al baii?
Va multumesc!