avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona GHIUGAN

Activitate Ramona GHIUGAN

Răspuns la discuția intrebare
Daca ati solicitat instantei sa va fie atribuit apartamentul si sa-i platiti sotiei cota corespunzatoare (50% asa cum a stabilit instanta), atunci uremeaza ca apartamentul sa va fie atribuit cu obligatia de plata a unei sulte, respectiv 50% din valoare imobilului stabilta prin expertiza.
Daca se vor face obiectiuni la raportul de expertiza, dvs va trebui sa le combateti argumentat, insa cel mai bine ar fi sa va angajati un avocat care sa va apere interesele.
Răspuns la discuția contract de vanzare cumparare
Sotia poate incheia contractul de vanzare-cumparare singura, insa se va preciza in contract faptul ca este casatorita, prin urmare bunul va fi comun.
Daca cumpara copilul care trebuie sa fie major, atunci bunul va fi numai al copilului.
In cazul in care minorul v-a fost incredintat, nu mai aevti nevoie de acordul celuilalt painte caruia nu i-a fost incredintat minorul, insa sentinta trebuie legalizata.
Răspuns la discuția contract
Depinde de serviciile la care va referiti in concret. In functie de aceasta, contractul poate fi de prestari servicii, iar cel care le presteaza este denumit"prestator' sau un contract de administrare.
Răspuns la discuția definitiva si irevocabila
Mergeti cu hotararea, cu o taxa de timbru judiciar ( se plateste la CEC ), cu un timbru judiciar de 0,15 ( de la Posta ) si cu o cerere prin care solicitati legalizarea acesteia la instanta care a pronuntat hotararea.
Răspuns la discuția Executarea silitã prin poprire
Va sfatuiesc sa mergeti la Directia de Taxe si Impozite si sa platiti.
In caz contrar , o sa vi se popreasca salariul.
Fata de parti hotararea isi produce efectele de la data cand devine definitiva si irevocabila, insa pentru ca aceasta hotarare sa fie opozabila tertilor, trebuie inscrisa in Cartea Funciara.
In termen de 15 zile de la intocmirea procesului-verbal de contraventie puteti formula plangere pentru anularea procesului-verbal, mai ales ca aveti un martor care sa va sustina plangerea.
Cu un certificat de grefa puteti obtine prelungirea dovezii de circulatie pana la finalizarea procesului.
Daca s-a deschis procedura falimentului, va trebui sa va inscrieti creanta in tabelul creditorilor.
Formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de la data primirii somatiei. ( data postei)