avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Activitate paby

Activitate paby

Răspuns la discuția licitatie publica
Si atunci dispozitiile din caietul de sarcini ce rol mai au?
Buna ziua,
Am o intrebare cu privire la documentatia necesara participarii la o licitatie publica tinuta de catre primarie .
Daca in caietul de sarcini este stipulat ca trebuie atasat :
dovada achitarii garantiei de participare la licitatie , prin scrisoare de garantie bancara de participarela licitatie sau chitanta de depunere numerar la caserie, este legal ca unul dintre participanti sa ataseze un OP si dosarul sa ii fie acceptat?
Multumesc!
Răspuns la discuția Confiscare scuter
Nu ati mers la RAR pentru identificare?
Art. 7. - (1) AutorizaÑia de construire se emite în cel mult 30 de zile de la data înregistrării cererii, pe baza documentaÑiei depuse la autorităÑile prevăzute la art. 4, care va cuprinde:

a) certificatul de urbanism;

b) dovada titlului asupra terenului si/sau constructiilor;

c) proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor de construcÑii;

d) avizele si acordurile legale necesare, stabilite prin certificatul de urbanism;

e) dovada privind achitarea taxelor legale.

conform legii 50/1991

In functie de de Hotararea Consiliului Local de pe raza careia apartine primaria unde ati solicitat autorizatia poate exista si taxa de urgenta
Se cere anularea contractului conform art 966 cod civil, se foloseste de acea declaratie pe propria raspundere pe care am facut-o din initiativa mea la aceea data tocmai pentru a demonstra bunele intentii, insa se pare ca tocmai acest lucru se intoarce impotriva mea.
Se cere anularea contractului conform art 966 cod civil
Plata a fost facuta integral insa acum numai recunoaste, si vrea sa anuleze contractul de vanzare cumparare.
In actul de vanzare cumparare este precizat ca plata a fost facuta integral, si este in forma autentica. Declaratia a fost facuta la plata avansului atunci cand a fost facut contractul tocmai pentru a face dovada bunelor intentii. In ea se precizeaza ca a fost dat avansul la data contractului urmand ca ulterior sa se plateasca la fiecare 1 ale lunii restul banilor. Declaratia nu este datata si nici legalizata.
In anul 1997 am cumparat un apartament de la niste rude. Pretul apartamentului a fost de 10 milioane lei. S-a semnat contractul de vanzare cumparare cu clauza ca vanzatorii sa ramana in casa pana la moarte. La semnarea contractului de vanzare cumparae am dat un avans de 2 mil asumandu-mi obligatia ca la fiecare 1 ale lunii sa platesc cate un milion. Tot eu de buna cuvinta am facut atunci o declaratie pe propria raspundere ca ma oblig sa platesc restul de bani la termenele stabilite in caz contrar contractul putand fi anulat de catre vanzatori. Mentionez ca unul dintre vanzatorii ( sotul persoanei care m-a actionat in judecata) a murit la 3 luni de la semnare contractului. poate cere singura anularea?
Mentionez ca declaratia nu este semnata decat de mine si nu este legalizata. Acum dupa 13 ani ma trezesc cu o citatie cum ca sunt data in judecata ca nu mi-am respectat obligatiile asumate in declaratie si ca se cere anularea actului. Se poate anula?
Discuție licitatie
Daca licitatia a fost organizata pentru ocuparea unui spatiu , in vederea amplasarii de rulote auto pentru alimentatie publica , la incheierea contractului de inchiriere este necesara documentatia cu privire la rulota? O alta intrebare este daca rulota trebuie sa fie inmatriculata, sau daca este legal a se amplasa un chiosc caruia i s-au atasat roti? Multumesc!