Stoica Ioana a scris:
Dureroasa situatie ,ce-i drept , insa , in mod cert , ea poate fi depasita , cu un ajutor sustinut ....
E dreptul inculpatului sa ceara o contraexpertiza , daca considera, din varii motive, ca cea deja efectuata nu relecta realitatea , insa , si noua expertiza sa reflecte adevarul , sa cuprinda informatii veridice , intrucat , in alte conditii , e angajata raspunderea penala , disciplinara a expertilor....
O fi dreptul inculpatului, dar de la dispunerea contraexpertizei au trecut 3 luni. Nu exista un termen pentru asa ceva? Am inteles ca inculpatul nu are bani sa plateasca contraexpertiza. Acum astept sa faca rost de bani? Normal mi s-ar parea, daca ceri contraexpertiza si nu ai bani sa o platesti , cumva sa "expire" acest drept , nu? Imi puteti raspunde, va rog?
P.S. Am uitat sa mentionez ca respectivul este director de vanzari la o reprezentanta auto iar invocarea lipsei banilor mi se pare de prost-gust. Sau poate si-a "cheltuit" banii pe diferite "atentii" . Altfel nu imi explic cum nimeni nu face nimic in dosarul asta.