avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Activitate emilia ionescu

Activitate emilia ionescu

Răspuns la discuția Executori


CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Titlul executoriu este hotararea respectiva legalizata ,executare incuvintata de o instanta de judecata.Nu trebuie sa fie hotararea din dosar ,discutati cu un av pt a vedea daca exista motive pt o contestatie la executare nu inventati dvs motive.

Nu a existat incuviintarea unei instante. Hotararea nelegalizata, pe copia transmisa prin posta, fara semnaturile judecatorilor. Legalizarea "conform copiei aflate in dosar nr..." este un fals. Care, prezum, loveste de nulitate actele executorului.
A acordat cu temei legal cheltuieli de judecata - 500 lei onorariu avocat + 100 lei cheltuieli avansate de stat, partii in favoarea careia a declarat actiunea ca fiind inadmisibila, pentru incalcarea procedurii privind plangerea impotriva actelor procurorului la procurorul ierarhic, in loc de judecatorul de camera preliminara- din vina procurorului care a semnat ordonanta de clasare?
Discuție Executori
Este titlu executoriu hotararea legalizata pe copia comunicata, alta decat cea din dosarul cauzei, semnata de judecatori? Pot fi desfiintate actele executorului pentru neglijenta si rea credinta?
Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului transmis prin Posta Romana inregistrat la 22.12.2017? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția DISPOZITIA DE DISCRIMINARE


Sebastian Simon a scris:

Judecatoria de la sediul institutiei respective.

Adica la judecatoria sectorului unde isi are sediul Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii?
Acordati asistenta?
Carei este instanta din Romania competenta sa anuleze dispozitia de discriminare, motivat dr faptul ca CNDC tine in nelucrare un dosar inregistrat ls 21.12.2017, pentru care OUG 137 acorda ca termen 90 zile. Va multumesc.