avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata

A acordat cu temei legal cheltuieli de judecata - 500 lei onorariu avocat + 100 lei cheltuieli avansate de stat, partii in favoarea careia a declarat actiunea ca fiind inadmisibila, pentru incalcarea procedurii privind plangerea impotriva actelor procurorului la procurorul ierarhic, in loc de judecatorul de camera preliminara- din vina procurorului care a semnat ordonanta de clasare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:34, 24 Noiembrie 2018
Pai, pe noi ne intrebati daca a acordat cu temei legal sau nu? Nu ati citit hartia? Nu scrie in hartia pe care o aveti, referire la art.274, 275, 276 din cod procedura penala? Sau nu aveti hartia?

(si cred ca din graba, ati postat in aria de procedura civila in loc de procedura penala)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare catre stat pitic1991 pitic1991 Buna dimineata, Daca am facut plangere la judecatorie pentru neurmarire/netrimitere in judecata impotriva ordonantei de clasare a prim-procurorului, ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare UNGUREZECHIL UNGUREZECHIL In urma exercitarii dreptului de a depune plangere potrivit art.340 C.p.p, , in calitate de petent ,Curtea de apel ca instanta de fond , nu numai ca a respins ... (vezi toată discuția)
Judecatorul de camera preliminara comunica solutie [fara motivare] ... akiriac akiriac Judecatorul de camera preliminara comunica Solutie [fara motivare] de respingere a plangerii impotriva Ordonantei de clasare a unui dosar penal emisa de un ... (vezi toată discuția)