avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Activitate Makedon

Activitate Makedon

Răspuns la discuția Mama eroină
Bună ziua! Vă mulțumesc. O zi frumoasă.
Discuție Mama eroină
Bună ziua! Aș dori să aflu detalii privnd legea adoptată cu privire la indemnizația viageră pentru mame care au născut mai mulți copii. Cum se acordă, de cănd și unde trebuie mers pentru a primi.
Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Pensie după mai mulți copii
Bună ziua! Vă mulțumesc. O zi frumoasă vă doresc.
Bună ziua! Am auzit că mamele care au născut trei sau mai mulți copii pot beneficia de o pensie suplimentară. Aș dori să aflu în ce condiții se acordă, dacă se acordă și pentru femei deja pensionare. O altă întrebare ar fi dacă se acordă și în cazul în care mama respectivă nu mai lucrează în țară.
Răspuns la discuția Concediu odihna
Vă mulțumesc.
Discuție Concediu odihna
Bună ziua!
Am auzit ceva în legătură cu concediile de odihnă și aș dori un răspuns referitor la situația soției mele. Ea se află în concediu pentru îngrijire copil pănă la doi ani, fiul meu având în prezent un an și șase luni. Aș dori să știu dacă pentru perioada cât este în concediu pentru îngrijire copil poate beneficia de concediu de odihnă, chiar și retroactiv, eventual ce alte condiții trebuie să îndeplinească, și cum pote primi acest concediu.
Vă mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Act constitutiv
Mulțumesc frumos.
Discuție Act constitutiv
Bună ziua!
Doresc să află dacă la redactarea actului constitutiv al unei societăți comerciale, SRL, este necesar să se specifice cenzori, și auditori financiari, sau este opțional.
Mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Concediu nastere copil
Mulțumesc frumos. M-am lămurit.
Bună ziua!
Aș dori să află dacă concediul care se acordă părintelui atunci când se naște un copil este reglementat de legi pe nivel național sau numai prin contractul de muncă colectiv, și dacă i se poate refuza părintelui acordarea acestui concediu.
Mulțumesc anticipat.