Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
dar eu am o intrebare pt. domnul dreptroman: nu pot si cei din comisie sa greseasca? pur si simplu, omeneste?
1. mesajul era adresat tuturor celor care intra aici si cu ultimele puteri incearca sa isi inventeze scuze pentru propriile esecuri.
2. scopul sau era sa va trezeasca la realitate pe cei care credeti ca ati fost furati, ca a fost doar pe pile, ca au intrat doar cei care au copiat.
In sprijinul acestei idei prezint urmatoarele argumente:
A. "pozitia 400" daca ar fi avut vreo pila pusa NU avea "ghinionul" sa pice la penal...vorbiti despre o studenta care a avut doar 9 si 10 (poate mai bine spus doar 10 si cativa de 9) in toata facultatea. mai exact universitatea din bucuresti, facultatea de drept, sa speram ca la contestatii i se va face dreptate (ca si celorlalti care merita)
In primul rand e o premiera ca s-a picat atat de mult la admitere :O. In al doilea rand, totul s-a rezolvat in liniste deplina :secret: : s-au depus contestatiile, s-au recorectat, s-au afisat din nou rezultatele, cei care au primit suntimile sau punctele au zis "merci" si cei oropsiti au tacut (pt ca oricum erau prea putini ca sa fie luati in seama de cineva). De fapt ,am impresia ca anul trecut au ratat admiterea in jur de 10 candidati (daca stie mai bine ca mine cineva ma poate corecta). Pe cand anul asta a fost (pot spune fara exagerare) doliu , macel in masa... Si am impresia ca totusi vor trece destui la recorectari, deoarece inclin sa cred ca dl. decan si conducerii BB nu i-ar placea sa fie in poces tocmai cu proprii "copii" .:giggle:
Diana_1604, nu ai inteles nimic .....nu e vb de invatare mecanica sau fotografica asa cum probabil ai invatat tu si o sa uiti tot atat de repede pe cat te lauzi ca ai asimilat......e vb de cat de bine ai reusit sa intelegi institutiile juridice , relatiile dintre ele si sa le asezi pe fiecare unde le este locul...or asta nu se poate face in nici un caz in 3 , 4 luni oricat de "smart" ai fi tu, "trust me", e doar o aparenta, chiar daca ai luat acest examen care nu a fost f dificil.
ILIE-IORDACHESCU ANDREEA 8 /7 /7 /8 / media 7.5 - ADMIS. X-( Al cui credeti ca este acest nume?! Al fiicei d=nului decan al BB. Priviti si va minunati! :O
felicitari pt rezultat sper ca la strangerea de mana si urarea de succes sa fiu si eu prezent alaturi de cei ce au luat si, deci, si de tine :P
sper sa reusesc la conrtestatie chiar sunt increzator ca daca am fost negativist am pikat
de data asta ma gandesc ca iau :D shi iau :P
succes in continuare
bafta in ceea ce vei face :D