avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Putei consulta Legea 51/95 modificata si completata prin OUG nr.159/2008 art. 16
Sunt convinsa ca deja demult colega a studiat legea 51:))

Am auzit un zvon cum ca examenul s-ar tine prin august, si ca spre deosebire de cel de definitivare de luna aceasta, care se tine la nivel local - ca si pana acum - cel de admitere va fi organizat chiar la nivel national. Dar util ar fi sa te interesezi in continuare la baroul din care doresti sa faci parte.
In regulamentul cadru se prevede ca examenul se organizeaza anual in ultimul semestru, iar acest articol n-a facut obiectul vreunei modificari in ultima vreme. Deci de unde zvonul ca s-ar tine in august? De asemenea, din cate am citit si eu in fuga, nu se prevede ca examenul se sustine pentru toata lumea in Bucuresti, ci doar ca subiectele si baremurile sunt unice. Are cineva alte informatii oficiale?
Zvonul acesta l-am tot auzit si eu....
Multumesc celor care mi-au raspuns pana acum ! ;)
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Luna august face parte din ultimul semestru al anului...;)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)