avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate tontonel

Activitate tontonel

Răspuns la discuția pasi de urmat dupa NUP
Au trecut 5 luni si eu nu am primit nici un PV si nici nu am semnat asa ceva.
Ma puteti ajuta cu un model de cerere de restituire a permisului in caz de NUP?
Presupun ca am nevoie de copie dupa NUP, buletin si dovada.
Răspuns la discuția pasi de urmat dupa NUP
Multumesc mult pentru promptitudinea raspunsului. As mai dori sa stiu si daca eventualele sactiuni (suspendare permis, amenda contraventionala, etc.) se comunica prin aceasta rezolutie odata cu NUP sau ulterior?
Buna ziua,

In urma unui accident rutier mi s-a retinut permisul de conducere. Am primit astazi prin posta rezolutia de NUP de la Parchet. Pana acum am circulat cu dovada. Care sunt pasii de urmat pentru redobandirea permisului?
Multumesc.
Răspuns la discuția accident cu victima
multumesc mult pentru lamuriri
Răspuns la discuția accident cu victima
Imi cer scuze ca revin, dar nu am inteles daca se considera inscris prima declaratie de la locul accidentului, daca la audierea ulterioara de la politie nu si-a schimbat declaratia?
Răspuns la discuția accident cu victima
Multumesc pentru promptitudine. A fost consemnat in declaratia initiala din ziua accidentului. Ulterior, la politie, cand am fost amandoi, politistul a mai intrebat o data, dar nu am mai dat nici o declaratie niciunul din noi. E suficient? Am inteles ca dosarul urma sa plece apoi la procuror si ca vom primi hotararea in scris la domiciliu. Am inteles corect?
Buna ziua,

Am avut un accident rutier cu victima. Victima a avut certificat pentru 1-2 zile ingrijiri medicale, fara spitalizare (a avut cateva contuzii). Dupa un timp, cand am fost la Politie, si-a mentinut declaratia initiala ca nu are pretentii de la mine. I-am dat asigurarea, acum se pare ca nu este multumit de suma cu care va fi despagubit de asigurari. Cele 60 zile de la accident nu au trecut inca. Mai poate face plangere penala?