avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate monik1

Activitate monik1

Bună ziua,
Azi dimineață a apărut pe strada unde lucrez (la o școală) semnul cu acces interzis cu excepția riveranilor. Fiindcă a fost montat abia asta-noapte, soțul meu nu l-a văzut și m-a condus cu mașina până în fața școlii, ca de obicei. A fost amendat cu 2 puncte și avertisment. A explicat că eu am probleme medicale și mă deplasez greu, iar echipajul de poliție a sugerat că am putea intra cu mașina dacă avem o adeverință din care să rezulte problemele medicale, numărul mașinii, plus semnătura directorului școlii respective.

Întrebarea mea este cum se poate intra pe o stradă cu acces interzis cu excepția riveranilor, în cazul celor care lucrează acolo, au de cărat bagaje, ori probleme medicale? Cum pot proceda pentru a avea acces pe o astfel de stradă câteva minute, cât să cobor din mașină? Ce acte trebuie să prezinte soțul meu și de unde le procur?

Mulțumesc mult!
????????????
:worthy:
va roooooog!!! dati mi un raspun pana nu fac o prostie...:sorry:
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Doresc sa cumpar un apartament cu Prima Casa. Dar vanzatorul nu are cadastru si intabularea, insa doreste sa facem un antecontract doar pe baza unui extras d carte funciara. C are este riscul meu??? Banca poate sa nu mi acorde credit in timpul stabilit, ori vanzatorul se paote razgandi. Ce putere are un antecontract facut la notar?? Nu ma costa mai mult sa ma judec cu vanzatorul pt a mi plati avansul?? Cat as da la avocat, plus timpul de judecata si nervii din tribunal... nu e mai simplu sa renunt pur si simplu la avans??? Si atunci, sa inteleg ca mi asum acest risc, de a pierde avansul???
Va rog mult sa mi raspundeti urgent, maine ar trebui sa semnez antecontractul si nu stiu ce sa fac, nici nu vreau sa pierd banii, nici apartamentul..., poate vanzatorul e de buna credinta, dar banca n o sa mi acorde la timp banii ( pt k e un apartament vechi, din 1975).
Va multumesc din suflet.