avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Activitate marik79

Activitate marik79

Buna ziua,

Am cumparat un apartament obtinut de fostul proprietar prin act de adjudecare( a imprumutat o suma de bani o persoana care nu a putut plati imprumutul si astfel i-a luat apartamentul). Problema este ca cel imprumutat are de platit fostului proprietar o multime de cheltuieli de judecata. Va rog, spuneti-mi, mi se pot imputa mie aceste sume ca nou proprietar al apartamentului? Ctr de imprumut a fost incheiat intre fostul proprietar si imprumutat si era specificat pe el ca daca nu restituie imprumutul i se ia apartamentul.
Multumesc
Răspuns la discuția PROBLEME DOSAR PRIMA CASA
Nu mi s-au cerut acte privind veniturile lor. Doar actele de identitate. Pana la urma mi s-a spus ca e suficient sa semneze unul din ei. In calitate de codebitor.Nu inteleg ce fel de codebitor daca nu i-au studiat veniturile. Oricum mama e pensionara.
Puteti sa-mi spuneti va rog daca codebitorul are o proprietate, in cazul in care nu voi plati ratele, poate banca sa-i ia imobilul?
Multumesc
Buna ziua,
Am depus actele pt un credit ipotecar prima casa. Am primit aprobare juridica+financiara. De la banca mi s-a zis ca dosarul a fost trimis la Fondul de Garantare in 18.08.09. Mai inainte am fost anuntata ca ctr de credit trebuie semnat si de parintii mei. Intrebarea mea este de ce? Mentionez ca am un salariu destul de mare, vechimea la actualul loc de munca este de 10 ani sunt necasatorita. De ce nu mi s-a spus la preaprobarea creditului ca am nevoie de codebitori? Sa fie o conditie a dep de Risc? Sau a Fondului de Garantare? Din cate stiu Fondul analizeaza doar actele apartamentului. Inseamna ca dosarul nu a fost trimis la Fond?

Multumesc anticipat
Discuție RATA EURIBOR
Buna ziua,

Este adevarat ca rata euribor este influentata de cresterea economica? Ca in conditii de crestere economica euribor creste?

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția cel mai bun forum
MIHAI GRIGORE a scris:

It's the best , forget the rest!:yeah:

Sunt cu totul de acord!
Răspuns la discuția PROBLEME EXTRAS CF
Este vorba de pct 3 din art 33(prin declaratie autentica)

Multumesc
Răspuns la discuția PROBLEME EXTRAS CF
S-a depus o cerere pt recttificare a CF-ului.

Nu stiti cat dureaza pana iese noul CF?

Multumesc
Răspuns la discuția PROBLEME EXTRAS CF
Multumesc, voi apela la alt notar.

O zi frumoasa!
Doresc sa cumpar un apartament detinut in cote parti de 3 proprietari astfel(conform extras CF):
proprietar1: 5753/10000
proprietar2: 1177/10000
proprietar3: 3068/10000

Notarul la care trebuie autentificat antecontractul de vz-cump spune ca trebuie rectificat CF-ul si ctr de la care au cumparat actualii proprietari pt ca adunand cotele rezulta o diferenta de 0.02 ( 5753+1117+3068 = 9998 ). Juristul de la banca de la care vreau sa iau credit spune ca e ok, sa gasesc alt notar.

Ce parere aveti?
Multumesc
Răspuns la discuția renovare apartament ipotecat
Dar numai cu acordul bancii care a pus ipoteca?
Multumesc