avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Activitate vicctoriaion

Activitate vicctoriaion

Multumesc. Este util raspunsul. Toate cele bune va doresc.
Multumesc
Buna ziua.

Matusa mea s-a pensionat la 57 ani. In timp starea sanatatii ei s-a agravat si in prezent beneficiaza de o pensie suplimentara de handicap. Deteriorarea progresiva impune insotitor. In prezent dosarul medical este in lucru.
Intrebare: ajutorul pentru insotitor afecteaza drepturile banesti , ma refer la pensia de handicap a carei valoare nu depaseste 250?

Multumesc
Perspectiva sumbra de la locul de munca m-a determinat sa devin PFA, in vederea semnarii unui contract de colaborare. La 12.12.2011 aveam un contract de munca pe durata determinata,care a incetat la 16 .01.2011. In perioada cuprinsa intre 12.12.2011 si 16.01.2012 nu am avut activitate pe PFA, nu am incasat bani.
Ce obligatii financiare am?
unde ma pot informa? Am depus declaratia 220 si 200. Atat. Inteleg ca mai sunt si altele de depus. Care sunt si unde se depun?

Multumesc
Inca nu am vazut nicio stire privind deblocarea posturilor.Are cineva idee ce pot face absolventii de facultati aflati in somaj pentru inca foarte putin timp? Cred ca aceasta nu e o solutie nici pentru tara, nu mai orbesc de cel in cauza.
Am drept de libera practica si cod personal. Unde ma pot inregistra pt a-mi desfasura activitatea si cum? Care sunt conditiile? Multumesc
Profesia de Psiholog este o profesie liberala, alaturi de cea de medic, avocat, s.a. Am drept de libera practica , sunt inregistrata la Colegiul Psihologilor. Ce urmeaza, pentru a putea profesa? Nu inteleg pentru ce sa devin PFA? E stipulat undeva ca e obligator?Multumesc
Sunt psiholog clinician practicant cu drept de libera practica si sunt in situatia de a incheia un contract de colaborare cu un cabinet individual de psihologie ( trebuie sa traiesc si eu). Imi poate spune cineva care ar fi implicatiile pentru psihologul care are cabinetul? Ce pasi trebuiesc urmati-juridic,organizatoric, fiscal ? Cum pot realiza acest contract de colaborare?
Multumesc