avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna

acum doi ani am luat,un credit de nevoi personale de la Citi bank,atunci aveam un salariu de 2600 ron creditul fiind de 34000 ron ,am platit pina acum am ramas fara loc de munca si imi este tare greu sa mai platesc rata neavind nici un venit ,cei de la banca ma amenninta cu executorul, eu locuies cu mama mea ,bunuri am ceva doar electrocasnice in rest nimica ,intrebarea mea ar fi ce se poate intimpla in cazul in care nu mai am efectiv de unde sa mai platesc ??? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 12:33, 1 Aprilie 2010
Buna dimineata user eremia 12

interventie moderator

Observ ca sunteti utilizatoar doar de astazi :) si va rog pentru inceput sa cititi Regulamentul de postare, pentru a evita in viitor orice neclaritati.
www.avocatnet.ro/content/tag...

In speranta ca ati inteles ca ati incalcat Regulamentul de postare, va rog sa stergeti denumirea societatii implicate in discutia dvs.Folositi optiunea editare din partea dreapta/jos a mesajului dvs. postat.
Va multumesc.


Buna ziua ! Din pacate din ce in ce mai multe persoane se afla in situatia dvs. . De regula , bancile cauta variante pentru evitarea situatiilor de neplata prin reesalonari , marirea perioadei contractuale etc.. De aceea cred ca prima varianta este sa aveti o discutie cu reprezentantii bancii ... In cazul ca nu ajungeti la un punct comun , banca va proceda la executarea silita asupra bunurilor pe care le detineti dvs. sau asupra veniturilor/ bunurilor girantilor (daca aveti) .
Daca bunurile imobile (casa) este pe numele mamei, iar pentru bunurile mobile fiind greu de stabilit proprietarul, fiind in casa se prezuma a fi ale proprietarului casei, nu aveti sa va faceti prea mare grija, in caz de executare silita.
Daca banca intocmeste dosar de executare, mama va face contestatie la executare, fiindca se va incerca executarea bunurilor altuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu banca si societatea de recuperari creante alex_say_best alex_say_best Acum 4 ani de zile am facut un credit in valoare de 5000 RON la [Banca A] si un credit de 9000 RON la [Banca B] ...am platit 6 luni la ambele dupa care am fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale fara garantie voicuadrianvaleriu voicuadrianvaleriu Buna seara. In 2008 am facut un contract de nevoi personale fara garantii. Din diferite motive, am ajuns la o restanta de peste 3000 lei, si am fost informat ... (vezi toată discuția)
Astept un sfat mirela261 mirela261 buna ziua am o problema, am un credit de nevoi personale cu buletinul ,eu stau cu sotul meu la mama lui neavind unde sa stam momentan bunuri nu avem si banca ... (vezi toată discuția)