avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Inselatorie!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Inselatorie!

Buna ziua!
Acum 2 saptamani am dat o comanda pe internet pentru niste perechi de pantofi.....pentru fiecare pereche am platit un avans de 30 ron......deci in total cam 540 ron pt toate perechile......mi s-a promis ca pana de Paste o sa am coletul la posta!
Nu am primit absolut nimic la posta.....m-am dus in fieare zi sa intreb daca am primit vreun colet (aceea "firma" mi-a spus ca a pus coletul la posta inca de miercurea trecuta)......o minciuna binenteles1
Am un nume si contul in care am depus banii!
Ce as putea face s a-mi recuperez banii..........va aduc la cunostiinta ca suntem mai multe persoane in aceeasi situatie!
Va rog frumos da-ti-mi un sfat ........sunt disperata!
Plangere penala cu indicarea persoanei juridice, a adrese acesteia si actele doveditoare. Incercati sa obtineti si dovezi cu privire la incercarea dv de a lua legatura cu ei si de a rezolva situatia de bunavoie
Ultima modificare: Miercuri, 7 Aprilie 2010
PAS22, utilizator
va puteti adresa politiei cu o plingere indicind datele de identificare a firmei care vinde produsele, adresa, contul, eventual numele persoanei pe care este deschis acesta, documentele prin care a-ti trimis sumele solicitate pentru produse, celelalte demersuri intreprinse.
Multumesc frumos.........o sa ma duc la politie sa depun o plangere ......o sa le dau contul unde am depus banii ,numele persoanei de contact, am cateva nr de telefon si site-ul de unde am comandat,nu?
Credeti ca ar putea da politia de ei numai din aceste dovezi pe care le am eu?.....ei sunt din Curtea de Arges!
Nu am nici un fel de adresa!
Va multumesc

Fiecare parte vatamata, va formula plangere, fie la Parchetul din raza teritoriala de care apartine cu domiciliul, fie la Parchetul din raza sediului pretinsei societati care a savarsit inselaciunea.Un model de cerere pentru plangerea privind savarsirea infractiunii de inselaciune, gasiti pe net, accesand functia cautare.Dupa formularea/redactarea plangerii o puteti depune personal sau prin posta (recomandata cu confirmare de primire) la Parchet.Bafta!
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
Iuliana Cermak, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp ar trebui sa primesc un raspuns la o plangere (pentru inselaciune)? Eli_Marina Eli_Marina Buna ziua. In urma unei \"tepe\" pe care am luat-o, in data de 6.05.2011, prin intermediul site-ului [editat] (am luat o teapa in sensul ca am comandat de la ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa pe olx Adriana_lascu Adriana_lascu Buna ziua. In urma cu o saptamana, am vazut pe Olx o pereche de tenisi. Am vb cu vanzatorul si pt a beneficia de transport gratuit, am ales sa depun banii in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat in legatura cu o inselaciune. Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna seara tuturor.Am nevoie de un sfat in legatura cu o inselaciune, in care eu am fost cea inselata cu o suma de bani. In noiembrie 2010 am convenit, cu un ... (vezi toată discuția)