Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

cand voi primi indemnizatia de somaj?

am si eu o intrebare..am dosaru de somaj depus pe data de 29 ianuarie am pus si o viza pe 10 martie..as vrea sa stiu si eu cand imi vin banii k nu am primit nimik pana acuma..si pe ce luni o sa mi vina..multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:23, 7 Aprilie 2010
Cel mai usor de aflat este la POSTA sau unde ai pus ultima viza.
1. Luati legatura cu Agentia de Somaj unde ati depus dosarul pentru a va spune cand veti primi banii.
2. Indemnizatia o veti primi si pentru lunile din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand imi voi primi somajul simonasimona simonasimona sunt in somaj din 01.10.2009.Cand am depus dosarul banii se primeau pe card, dar ulterior s-a revenit si se primesc doar prin posta.eu ne stiind acest lucru , ... (vezi toată discuția)
Somaj Dana_Saigiu Dana_Saigiu Buna dimineata....la cat timp dupa depunerea dosarului pt somaj vine somajul? mie de ex trebuia sa-mi vina de pe 17 iunie,dar nici acum nu a venit...de ce???#-o (vezi toată discuția)
Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)