avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... buna
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

buna

buna ziua am si eu o intrebare ,in 2001 ne-am muta la tara la casa bunicilor , mam apucat so o renovez cu banii ramasi de la vinzarea apartamentului,apoi mai tirziu eu am facut un credit de nevoi personale si cu banii obtinuti am mai construit doua camere, intrebarea mea ar fi:eu momentan nu lucrez am ramas fara loc de munca ,casa este inca pe numele bunicii bunica fiind decedata ,si toate anexele si bunuri imobile figureaza pe numele mamei si a fratelui meu ,eu le-am explicat celor de la banca ca momentan nu am efectiv nici un venit si nu am de unde sa le platesc rata iar ei mi-au spus ca daca nu plates ma trezesc cu executare silita ,ce se poate intimpla?Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 10:11, 14 Aprilie 2010
daca nu aveti bunuri pe numele dvs, nu au ce executa. or sa puna poprire pe salariu, cand veti avea
cat mama traieste, nu sunteti mostenitor al bunicii ( daca e din partea mamei). sper ca nu v-a girat nimeni, ca banca sa nu execute bunuri sau venituri ale acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare eremia 12 eremia 12 Buna asa vrea si eu sa stiu am un credit de nevoi personale fara garantii sau giranti ,de 7 luni am ramas somer si inca nu mi-am gasit de lucru si nemai avind ... (vezi toată discuția)
Evacuare andreutzz98 andreutzz98 Buna ziua! Cum se poate face o evacuare fara a apella la instanta judecatoreasca,mai exista si o alta cale? In luna decembrie mama a decedat,ea locuind cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire credit banca Florin Negrea Florin Negrea Daca am mostenit un credit inpropiu spus. Eu am stat in casa cu parinti mei ei au avut un credit la pireus au platit 7 ani. Dupa 7 ani au decedat amindoi casa ... (vezi toată discuția)