Am cumparat acum 3 ani o garsoniera prin licitatie de la BCR.. Acum mi-a venit instintare ca am de plata o datorie veche si restanta a celui care a stat acolo (si a ipotecat imobilul)...Sunt indreptatiti sa imi ceara mie sa platesc datoriile altora in conditiile in care eu imi respect contractul cu ei iar daca ei nu si-au recuperat datoriile si nu au facut nimic cu vechiul proprietar am eu vreo vina.?? .Aveau un contract cu acea persoana si el e cel care nu si l-a respectat...Eu sa ma apuc sa platesc datoriile lui Srefan cel mare caci poate a fost si el proprietar acolo?.
A fost ipotecat de vechiul proprietar, nu si-a respectat contractul nici cu banca si eu l-am cumparat prin licitatie...iar acum dupa 3 ani vor cei de la electrica sa ii platesc eu restantele lui...Ce urmeaza?? Sa-i platesc si restul intretinerii?
Categoric, intre timp s-a incheiat un alt contract. Imobilul e in folosinta si actualul proprietar nu inregistreaza nici un fel de restante la plata facturilor.
Ipoteca
ciprian70
Am cumparat o garsoniera . La inceput am incheiat o tidula cu martori la agentia imobiliara unde am gasit locuinta . Am inceput executarea renovarii locuintei ... (vezi toată discuția)
Executare silita
marcela03
Doresc un raspuns urgent.In urma cu un an am stat in chirie timp de trei luni,intr-o garsoniera fara contract,fara nicio declaratie intre ptoprietar si chirias ... (vezi toată discuția)