avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperari de datori si creante..
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperari de datori si creante..

Am cumparat acum 3 ani o garsoniera prin licitatie de la BCR.. Acum mi-a venit instintare ca am de plata o datorie veche si restanta a celui care a stat acolo (si a ipotecat imobilul)...Sunt indreptatiti sa imi ceara mie sa platesc datoriile altora in conditiile in care eu imi respect contractul cu ei iar daca ei nu si-au recuperat datoriile si nu au facut nimic cu vechiul proprietar am eu vreo vina.?? .Aveau un contract cu acea persoana si el e cel care nu si l-a respectat...Eu sa ma apuc sa platesc datoriile lui Srefan cel mare caci poate a fost si el proprietar acolo?.
imobilul este ipotecat sau cum?
nu am inteles.
A fost ipotecat de vechiul proprietar, nu si-a respectat contractul nici cu banca si eu l-am cumparat prin licitatie...iar acum dupa 3 ani vor cei de la electrica sa ii platesc eu restantele lui...Ce urmeaza?? Sa-i platesc si restul intretinerii?
Ce invoca? De cand sunt datoriile? Ati incheiat dv. un alt contract cu Electrica intre timp?
Categoric, intre timp s-a incheiat un alt contract. Imobilul e in folosinta si actualul proprietar nu inregistreaza nici un fel de restante la plata facturilor.
:offtopic: Nu redactati mesaje consecutive, incarca inutil si vor fi sterse.

Erau mai multe intrebari...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca ciprian70 ciprian70 Am cumparat o garsoniera . La inceput am incheiat o tidula cu martori la agentia imobiliara unde am gasit locuinta . Am inceput executarea renovarii locuintei ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de intretinere sutica sutica Buna ziua. Am cumparat o garsoniera. Contractul de vanzare-cumparare s-a incheiat la data de 28 august a.c., eu intrand in posesia garsonierei la data de 01 ... (vezi toată discuția)
Executare silita marcela03 marcela03 Doresc un raspuns urgent.In urma cu un an am stat in chirie timp de trei luni,intr-o garsoniera fara contract,fara nicio declaratie intre ptoprietar si chirias ... (vezi toată discuția)