Doresc sa depun in instanta o contestatie la executare si ma intereseaza care e taxa de timbru si eventual alte taxe ce trebuie platite. E vorba de un PV contraventional necomunicat in termen de o luna pentru care solicit constatarea prescriptiei.
Mentionez ca impotriva acestui PV am depus plangere contraventionala in termenul de 15 zile de la intocmire, pe baza serie si numarului din dovada retinerii permisului (neavand PV intrucat nu l-am semnat si nu mi-a fost comunicat). Plangerea a fost respinsa si la recurs. Primul termen a fost la mai mult de o luna de la intocmirea PV, deci nu s-ar putea considera ca am luat la cunostinta de PV in timpul procesului.
Nu se plateste taxa de timbru si nici timbru judiciar.Daca solicitati suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei la executare trebuie sa platiti o cautiune de 10 la suta din valoarea acordata prin hotarare.
Nu se plateste taxa de timbru si nici timbru judiciar.Daca solicitati suspendarea executarii pana la solutionarea contestatiei la executare trebuie sa platiti o cautiune de 10 la suta din valoarea acordata prin hotarare.