avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită card credit societate nonbancara
Discuție deschisă în Executare silită

card credit societate nonbancara

In 2006 am cumparat printr-un credit (care a fost achitat dupa aprox un an)un televizor.In 2007 m-am trezit acasa cu un card de credit cu o suma mica pe care am
facut prostia sa-l activez.Am achitat lunar sumele transmise de ei prin sms(care au ajuns sa fie de aprox 300 ron)In urma cu aprox 2 luni am primit de la respectiva societate nonbancara un act aditional la contractul de card credit nr...(care avea alt nr decat cel initial),in care "datoria" de pe card mi se transforma in credit de nevoi personale si a ajuns la suma de aprox 8000 ron!!!Am facut o notificare la firma respectiva(care are sediul la Bucuresti)in care am cerut sa mi se prezinte documentele in baza carora pretin acea suma,si contractul de credit la care face
referire acel act aditional,si pe care eu nu l-am semnat!Bineinteles ca au recunoscut ca nu exista si nu au acel contract....Singurele documente sunt extrasele de cont(pe care mi le-au trimis acum si nu lunar cum ar fi trebuit),conditiile generale de emitere card si conditiile lor speciale in care nu apare nici semnatura mea si nici seria mea de buletin(este un fals grosolan).Am refuzat sa mai platesc pana nu-mi prezinta contractul si docum.justificative,insa,ma tot suna si ma ameninta,asta in conditiile in care le-am trimis notificare in care am cerut sa nu mai fiu sunata,ci numai in scris!
Intrebarea mea catre un specialist este urmatoarea:ce sanse am daca merg in instanta-in conditiile in care nu exista nici un contract semnat pt acel card in care sa se precizeze suma (mi s-a trimis un act aditional la un contract care nu exista),acea "dovada"(chitanta)ca am primit conditiile lor de creditare nu poarta semnatura mea de primire,singurul lucru pe care exista sunt extrasele de cont(care nu cred ca reflecta realitatea).Sau,ce pot face intr-o astfel de situatie???
Cel mai recent răspuns: indra28 , utilizator 23:43, 25 Aprilie 2010
asteptati sa va actioneze ei in instanta ... daca era legal sigur o faceau. daca contractul respectiv nu poarta semnatura dvs puteti face o plangere penala

cred ca in cazul dvs sunt doar amenintari pt a va intimida sa platiti. daca era reala datoria, nu ezitau sa va prezinte documente
Poate aveti dreptate,nu m-au raportat nici la Biroul de Credit....Oricum le voi face plangere penala .....Va multumesc
In situatia dumneavoastra sunt multi oameni,chiar prea multi.Pacat ca nimeni nu trage un semnal de alarma.D-nul new_2009 are dreptate,asteptati sa va actioneze ei in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de credit freecv2007 freecv2007 Prin 2006 mi-am cumparat prin credit un televizor de la o societate nonbancara,credit care a fost achitat dupa un an.In 2007 am primit un card de credit de la ... (vezi toată discuția)
Card ifn freecv2007 freecv2007 In 2006 am cumparat un tv prin credit de la o societate nonbancara.,credit achitat in 7-8 luni.In 2007 am primit un card de 3000 ron de la aceeasi societate ... (vezi toată discuția)
Executare silita popescu marcela popescu marcela Buna Ziua, Care este primul act de executare silita al unui executor judecatoresc? O notificare prin care sunt puns in intarziere cu privire la plata unor ... (vezi toată discuția)