avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Casatorie cetatean roman cu cetatean moldovean in ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Casatorie cetatean roman cu cetatean moldovean in Italia

E posibil sa oficiem casatoria in Italia? Mentionez ca cetateanul moldovean sta ILEGAL
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 16:39, 27 Aprilie 2010
Buna ziua !
=D>"Nu mierge ".
Inchipuiti- va ca d- ra X cetatean american vrea sa se casatoreasca cu d- nul Ben Laden ce ar sta ilegal in " State" .... ar merge ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatoria dintre o romanca si un algerian in romania e posibila? dellameloria dellameloria Buna ziua Ma numesc Valentina si desfasor o activitate de mediator lingvistic-cultural pe teritoriul Italiei, munca care implica foarte multe cunostinte, in ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean strain rares93 rares93 buna ziua! am si eu o intrebare,daca mama mea momentan se afla in italia si in viitorul apropiat vrea sa se casatoreasca cu un cetatean tunisian care si el de ... (vezi toată discuția)