avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... dezvoltare afacere in mediul rural
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

dezvoltare afacere in mediul rural

Infiintare plantatie de arbusti-fructe de padure. Pe ce masura se incadreaza, se pot obtine fonduri UE , care sunt primii pasi de urmat ?
Cel mai recent răspuns: CISA Consulting , Consultant credite si finantari 10:57, 28 Aprilie 2010
Buna ziua,
S-ar putea face finantarea prin PNDR , respectiv Masura 121 - Modernizarea exploatatiilor agricole . Consultati cu maxima atentie Ghidul solicitantului si Fisa tehnica a masurii accesand pagina oficiala www.apdrp.ro Va recomand sa faceti inclusiv o simulare a punctajului pe care-l puteti obtine ( in Ghid gasiti si grila de punctaj) si comparati punctajul obtinut cu informatiile privind proiectele selectate in sesiunile anterioare . Aveti in vedere ca este publicat un Ghid nou (spre consultare) si urmatoarele cereri de finantare se vor puncta separat pe sectoarele vegetal si zootehnic ( cu o avantajare a sectorului zootehnic de aceasta data). Aveti sanse de a obtine finantarea numai cu o abordare cat se poate de profesionista. Concurenta este dura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apdrp anunþã lansarea în perioada 20 mai - 18 iulie 2014 cereri de proiecte pentru mãsura 121 din cadrul pndr Daniela Bolog Daniela Bolog Fondurile disponibile pentru Măsura 121 „Modernizarea exploataţiilor agricole”sunt de 150.000.000 euro și va fi defalcată pe tipologii, ... (vezi toată discuția)
Doresc infintarea unei ferme pentru cresterea ovinelor descartees20 descartees20 1.Cu ce sunt avantajat daca accesez fonduri europene? 2Cui ma pot adresa sa fiu indrumat? Mentionez ca sunt din Judetul Mehedinti si daca este cineva ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru olarit raluca30 raluca30 Buna ziua, Intentionez sa infiintez un PFA si sa ma ocup de confectionarea de obiecte din argila. Se poate pentru o astfel de activitate sa accesez fonduri ... (vezi toată discuția)