Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cale de acces

buna ziua,
am un garaj situat la parterul unui bloc. unul din vecini isi parcheaza in mod repetat masina exact pe calea de acces inauntru. i-am atras atentia, l-am amenintat, etc. ce pot face? il pot da in judecata pentru obstructionarea caii de acces la proprietate?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 23:26, 9 Martie 2007
Nu cred ca asta s-ar numi inventivitate, mai ales ca au brevetat-o altii inainte;)
Parcati-va masina in ,locul lui (adica nu in garaj). O idee....
Cand eram in liceu, pe vremea cand mergeam cu autobuzul, imi lasam ostentativ ghiozdanul deschis....continea dopuri de pluta in care erau infipte jumatati de lame. Credeti ca vreun hot de buzunar, dintre cei care nu ramaneua cu nici un buric de deget intreg, ma reclama pentru vatamare???
...uite o idee f buna!!!!!,.....poate daca dadeai solutia mai repede, sa zicem acum vreo 2 saptamani, poate eram si acum fericita posesoare a ipod-ului de 30 de giga :((
o alta ideie ar fi sa asiguri auto CASCO si sa-l botesti de fiecare data cand parcheaza naspa:)
Sau pune un pusti sa-i taie cauciucurile:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare acces in garaj. gheoiu gheoiu Buna seara Locuiesc la casa si am hotarat acum un an sa mi fac loc in curte ,pt a parca masina . Sa nu o mai las in strada. Pe scurt problema ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Distanta minima de parcare in fata garajului xpire xpire Stie cineva daca este mentionata pe undeva distanta minima de parcare in fata unui garaj. Problema este urmatoarea, un vecin binevoitor parcheaza in mod ... (vezi toată discuția)
Acces gara in curte comuna herrdanielradu herrdanielradu Buna ziua! Locuiesc intr-o curte comuna in Bucuresti. In aceasta curte, terenul este in devalmasie si nu este specificat niciun loc de parcare. Cu toate ... (vezi toată discuția)