avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 262 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort in pronuntare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort in pronuntare?

Buna ziua!
Am avut divortul, din culpa comuna, fara copii, o singura înfăţişare pe 05 februarie 2010. Judecătoarea a spus că este în pronunţare. Ideea este că nu am primit decizia de divorţ (o aştept în poştă). Este posibil să se fi pronunţat între timp?Unde aş putea verifica acest aspect. Vă mulţumesc anticipat!o zi bună!
Puteti intreba la arhiva instantei sau pe www.just.ro in portalul insantelor de judecata. Divortul cu siguranta s-a pronuntat dar nu ati primit hotararea pt ca probabil nu s-a redactat, insantele fiind aglomerate.
Verificati la arhiva Judecatoriei. Sa aveti nr de dosar.
Instanta s-a pronuntat in vederea desfacerii casatoriei in data de 05.02.2010, iar pronuntarea o puteati verifica la arhiva incepand cu urmatoarea zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am avut ultima infatisare la prosedul de divort.a ramas ... Luminita1963 Luminita1963 Buna ziua!Am avut ultima infatisare la prosedul de divort.A ramas in pronuntare.In cit timp se poate afla decizia judecatorului si in cit timp pot intra in ... (vezi toată discuția)
Termen pronuntare monalisaalina monalisaalina Care este termenul in care completul se poate pronuna intr-o cauza civila?pot afla mai repede,sau trebuie sa astept acasa hotararea? multumesc (vezi toată discuția)
Primire sentinta judecatoreasca florin42 florin42 Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut? (vezi toată discuția)