avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit neplatit
Discuție deschisă în Executare silită

credit neplatit

buna...sotul meu a facut o descoperire de cont in 2007 in care i s-au bagat cam 13 salarii pe card.A platit cateva rate si dupa catva timp a plecat din tara.De atunci au venit scrisori de amenintare de la firme de recuperare...acum ma trezesc ca vin direct de la banc post ca pune sechestru pe lucruri mobile si imobile...sinca in 24 de ore sa achite suma de 21.966,01.noi avem un apartament la care facem amandoi parte ... ce poate sa se intample daca el este plecat din tara?el nu a girat cu nimic...el a facut descoperire de cont in martie 2007...de atunci au trecut 3 ani si ceva ce pot sa-mi mai faca?astept raspuns..multumesc
Cel mai recent răspuns: unguruiulica , utilizator 20:29, 29 Aprilie 2010
Banca nu poate sa va execute silit atata timp cat nu va cere partajul. Daca o face formulati o contestatie la executare unde veti invoca faptul ca bunurile sunt comune si banca trebuie sa faca mai intai partajul.Datoria tot trebuie sa fie platita, asa ca luati legatura cumva cu sotul.
Am inteles ca o data tot v-a trebui platita..dar au trecut deja mai mult de 3 ani..
Sper sa aveti dreptat, dar nu cred ca banca nu a facut nici un act intrerupator de prescriptie.
Aha..revin ca eu cu sotul nu suntem divortati asadar pot sa ne ia lucrurile mobile si imobile el nefiind in tara de mai multi ani?
Poate sa puna sechestru pe imobil atat timp cat el nu e in tara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit unguruiulica unguruiulica buna ziua..in 2007 am facut un card de credit pe care nu l-am mai platit decat cateva luni..mi-au venit notificari de la la doua firme de recuperatori ..Anul ... (vezi toată discuția)
Notificare pre-executare laura_dari laura_dari Buna ziua, O sa incerc sa fiu cat de scurta se poate...anul trecut pe la inceput de octombrie m-am trezit la usa cu vizita celor de la [sc recuperari creante], ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile-domiciliu comun debitor/parinti byanca19 byanca19 Buna ziua as avea si eu nevoie de un raspuns de la un avocat in legatura cu o problema.In urma cu 1 an si jumatate fratele meu a luat credit de nevoi personale ... (vezi toată discuția)