avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... infiintare gradinita
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

infiintare gradinita

Buna ziua, am cateva intrebari legate de infiintarea unei gradinite si after-school intr-un oras de provincie. orasul este in jud. Galati si am inteles ca ar fi zona defavorizata, dar nu gasesc nicaieri informatii despre acest lucru. Unde sa caut?
Eu detin terenul si casa cu toate utilitatile acolo, insa nu am alte fonduri pentru demararea investitie. Am inteles ca as putea obtine finantare nerambursabila daca as infiinta o fundatie si prin ea gradinita cu after-school-ul. Este adevarat? unde sa ma interesez despre aceste aspecte?
Multumesc foarte mult.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 14:32, 2 Mai 2010
Prin urmare, noi suntem aici pe o comunitate unde consultantii incearca sa intre in legatura cu clientii. Dvs. ne spuneti insa clar ca nu aveti de gand sa contractati servicii de la noi. :-). Oare atunci noi de ce ne-am mai obosi sa raspundem?

Ce vreti dvs. sa faceti este destul de problematic si o ora de consultanta platita ar putea sa va salveze de multe cautari si nelamuriri. Nu mi se pare nimic anormal ca un profesionist care isi consuma din timpul sau pentru a oferi indrumari sa fie recompensat pentru acesta. Dvs. vreti sa obtineti "bani gratis", dar vi se pare ciudat sa platiti pe cineva care sa va ajute. :-) Nu e obligatoriu sa lucrati cu un consultant, in schimb e obligatoriu moral sa nu criticati pe cei care va sugereaza sa platiti pentru consultanta solicitata.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
1. Galatiul nu este zona defavorizata; povestea cu zonele defavorizate este istorie; doar in cadrul proiectelor finantate prin PNDR mai exista mici facilitati acordate pentru investitii realizate in zone cartate ca defavorizare (in general zone de munte)
2. Gradinitele, ca afacere privata, nu se incadreaza la activitati eligibile pentru finantare nerambursabila
Daca doriti totusi sa deschideti o gradinita privata cu finantare din credit va pot consilia in aceasta directie
Nu ca l-as apara pe domnul in cauza, pe care nu-l cunosc, dar primul sau cuvant incepe cu litera L mic. Raspunsul la intrebarea "Unde ma pot interesa"? a fost "La [...]". Prin urmare, gresala de interpretare va apartine.

Si nu sunt de acord in intregime nici cu raspunsul colegului CISA, activitatea este finantabila din fonduri nerambursabile atat in mediul rural cat si in cel urban, dar numai in anumite cazuri particulare. Iar aceasta detaliere este prea lunga pentru a o face aici in topic.
Ultima modificare: Duminică, 2 Mai 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare ong pentru a accesa fonduri nerambursabile petre1981 petre1981 Doresc informatii si eventual consultanta pentru infiintarea unui ONG si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru a infiinta un after school sau ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa obtin finantare nerambursabila pentru gradinita si after school ? petre1981 petre1981 Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)