avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua,

As cere ajutorul Dvs in urmatoarea problema. Contract de munca se poate face de exemplu pe 2 ore/ luna?

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:03, 30 Aprilie 2010
Se poate. Se incadreaza cu contract ind.de munca cu timp partial, in care se precizeaza in spatiul corespunzator: durata muncii(2 ore), repartizarea programului in luna.
conform art.101 di Codul Muncii:
,,Salariatul cu fractiune de norma este salariatul al carui numar de ore normale de lucru, calculate saptamanal sau ca medie lunara, este inferior numarului de ore normale de lucru al unui salariat cu norma intreaga comparabil"
Multumesc mult. O persoana poate sa aibe mai multe contracte de munca de acest fel langa un loc de munca unde lucreaza 8 ora, asa-i?
Da, este posibil cumulul de functii in baza mai multor contracte individuale de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca partial dozo dozo Un raspuns va rog, la urmat.intrebare: -se poate incheia contract de munca cu timp partial cu 8 ore/luna ?si daca DA, va rog frumos temeiul legal (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial cirstian florin cirstian florin La un contract de munca cu timp partial ,care este numarul minim de ore pe saptamina/luna ?, conform carui articol din codul mincii? (vezi toată discuția)
Contract de munca cu 8 ore pe luna carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca ma pot angaja la o firma cu 2 ore pe saptamana respentiv cu 8 ore pe luna. Astept raspuns urgent. Multumesc (vezi toată discuția)