avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 intermediere sau casa de comenzi?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

intermediere sau casa de comenzi?

cumparand un anumit produs dintr-un en-gros(ma rog cash & carry) cu factura si chitanta si il revand cu livrare la domiciliu persoanelor fizice,se numeste intermediere sau se cere codul caen 4791-comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet?
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:27, 2 Mai 2010
codul caen 4791-comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o societate care vinde alcool online, este necesara obtinerea ... Flory_82 Flory_82 Pentru o societate care vinde alcool online, este necesara obtinerea atestatului pentru distributie si comercializare en-gros a bauturilor? Vanzarea online se ... (vezi toată discuția)
4791 comertul cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet BUNU11 BUNU11 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu un aspect. Referitor la codul CAEN 4791, avand autorizate si depozit si site si sediu social si cod caen ... (vezi toată discuția)
Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)