avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit auto,discriminare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit auto,discriminare

Pt plata impozitului la un auto de provenienta straina cu capacitatea de 3000cmc se plateste un impozit anual de 900lei,respetiv 60lei/fiecare fractiune de 200cmc.Pt un autoturism de teren de provenineta indigena(adica Aro,mai exact) se plateste 25lei/fiecare fratiune,adica un total de 375 lei in cazul in care ar avea aceeasi cilindree.Asta nu e discriminare?nu mi se pare deloc corect..ce pot sa fac in privinta asta si cum ar trebui sa procedez?(datele sunt luate din H.C.L Cluj Napoca nr.746/2006 in conformitate cu noul cod fiscal)
Cel mai recent răspuns: grozadan , utilizator 22:15, 12 Martie 2007
hummmm....discriminare avand ca obiect o masina? ce cetatenie are masina?
masina apartine unei firme romane:) dc asta intrebai sau dc intrebai ce natie e atunci e germana:))
pe scurt dc e fabricata in germania(e un bmw) impozitul e mai mare decat daca e fabricata in romania,chiar daca ambele sunt inmatriculate pe romania.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2007
grozadan, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto,discriminare grozadan grozadan Pt plata impozitului la un auto de provenienta straina cu capacitatea de 3000cmc se plateste un impozit anual de 900lei,respetiv 60lei/fiecare fractiune de ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Doresc consultanta pentru atacarea in instanta a impozitelor auto stabilite prin oug59/2010 laur_badescu laur_badescu Buna ziua. Situatia mea este urmatoarea: am domiciliul in Iasi si detin 2 autoturisme, primul marca BMW 316i, produs in 1989 si al doilea marca BMW 730d ... (vezi toată discuția)