avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare intreprindere individuala

pentru infiintarea unei intreprinderi individuale stiu ca am nevoie de o diploma de calificare..Pot insa infiinta o intreprindere individuala aducand o adeverinta cum ca urmez un curs de calificare?E neaparat nevoie de diploma?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:00, 1 Mai 2010
pai eu asa stiu ca da dar totusi depinde de domeniu si de activitate dar oricum ati putea face o incercare ca moarte nu are:D:P:))
Pentru infiintarea unei II trebuie sa faceti dovada pregatirii in domeniul in care vreti sa activati. Nu este suficient ca urmati un curs de calificare ci trebuie sa fi absolvit acel curs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert prin i.i. Csuri84 Csuri84 Buna, Stie cineva daca o diploma de contabil este suficienta pentru inregistrarea unei Intreprinderi individuale pentru comert in ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala naesebi naesebi Cate obiecte de activitate poate avea o I.I.? Multumesc! (vezi toată discuția)
Caen 7410 design specializat ContSters165814 ContSters165814 In mod normal, pt. activitatile de design specializat, nu este nevoie de o pregatire speciala, nefiind vorba de vreun medic, avocat, contabil etc. Cu toate ... (vezi toată discuția)