avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot face contestatie pt ca nu mi-au luat si a doua ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot face contestatie pt ca nu mi-au luat si a doua proba de sange pt stabilirea alcoolemiei?

Buna ziua. Sambata spre duminica seara am fost oprit de un echipaj de politie si m-au pus sa suflu in fiola, lucru ce l-am refuzat. Am fost condus la spital pentru recoltare de sange. Mi sa luat o singura proba de sange, si nu am fost intrebat sau informat pentru o a doua recoltare. Credeti ca pot face contestatie?
~ Conținut șters la cerere ~
Inca nu stiu, astept rezultatele. Am baut cam 3 pahare de vin si 2 beri de 0,33. Mentionez faptul ca ma oprit dupa 10 minute dupa ce am baut ultimul pahar de vin.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie permis retinut Radu110291 Radu110291 Buna am si eu nevoie de un sfat..... in data de 27.08.2014 am fost oprit de un echipaj cu MCV de politie,care m-a surprins cu 107km/H in localitate ,mi-a fost ... (vezi toată discuția)
0,48mg in aer expirat de la 300ml de bere GirlaAndrei GirlaAndrei #-o Ma deplasam cu autoturismul personal spre casa. Imi cumparasem o doza de bere pe care initial planuisem sa o beau acasa dar la mai putin de 1Km de casa am ... (vezi toată discuția)
Am fost oprit in trafic de doi agenti ai politiei rurale boldu din jud. buzau si acuzat pe nedrept ca am consumat bauturi alcoolice vionel vionel ION GEORGE-CRISTIAN Dovada de retinere a permisului de conducere auto seria DDA nr.137158 mi-a fost eliberata in baza procesului verbal de contraventie nr ... (vezi toată discuția)