avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru

avand un srl magazin mixt cu punct de lucru ,as dori sa mai deschid un punct de lucru in alt sat din apropiere. ce trebuie sa fac ? unde trebuie sa merg si ce acte sa mai scot? va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:53, 4 Mai 2010
trebuie sa va prezentati la oficiul registrului comertului din judetul respectiv . sa aveti contractul de inchiriere sau comodat dupa caz pt urmatorul punct de lucru,o hotarare a asociatilor cu privirea la deschiderea noului punct de lucru si veti completa la registru cererile de deschidere si autorizare
Pentru deschiderea celui de al-2-lea sediu secundar, va prezentati la ORC in raza teritoriala a careia este inregistrata societatea comerciala (cu sediu principal).
Ulterior, va prezentati la Administratia financiara in raza teritoriala a careia se afla sediul secundar 2 , pentru inregistrarea fiscala a acestuia.
Pentru a fi in deplina legalitate, de la Primaria din localitatea unde va functiona sediul secundar 2 veti obtine, in final, autorizatia de functionare si fisa de valabilitate.

Veti avea nevoie de un registru de control al sediului secundar 2; de asemenea, veti avea nevoie si de fiscalizarea unei case de marcat pentru acest sediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare mediu catalin2012 catalin2012 Buna ziua. Am infiintat o firma, am toate actele inclusiv RO-ul si contul. Sediul social in bucuresti - s6 si vreau sa deschid un punct de lucru in ilfov si ... (vezi toată discuția)
Procedura de infiintare punct de lucru a unui srl cu sediul in strainatate Irinace Irinace Am rugamintea daca poate cineva sa imi lamureasca urmatoarea problema: o companie cu sediul social in strainatate are infiintata o sucursala in Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Punct lucru anamariacelik anamariacelik buna ziua am o problema ! o firma inregistrata in judetul botosani deschide punt de lucru in judetul cluj. ce documente prezinta la admistratia cluj?ce acte ... (vezi toată discuția)