avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conditii de atribuire spatiu locativ pentru chiriasi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conditii de atribuire spatiu locativ pentru chiriasi

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati si sa ma indrumati unde trebuie sa fac demersuri pentru a putea obtine o locuinta in conditiile in care imobilul nationalizat unde am locuit a fost revendicat de 7 proprietari. Ideea este ca din cei 7 doar unul singur se agita sa ne dea afara si sa vanda. Am inteles ca pentru chiriasii din casele nationalizate exista legi care sa-i apere/ajute in sensul ca daca vor fi dati afara sa nu ajunga sa locuiasca in strada.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:55, 4 Mai 2010
Parcurgeti prevederile L nr 241 din 16 mai 2001, publicata in MOF Partea I nr 265 din 23 mai 2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se afla arhiva detinuta de circa financiara a raionului 23 august? asstef asstef Va rog sa ma ajutati sa gasasc locatia pentru circa financiara a Raionului 23 august, arhiva acesteia continand procesul verbal prin care se atesta calitatea ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu si dreptul de proprietate jitcadiana jitcadiana o intrebare,o persoana poate fi data afara din locuinta unde avea domiciliul?adica de catre mama sa,nemaiavand nici un drept sa locuiasca acolo?acea persoana ... (vezi toată discuția)
Cum se mai poate revendica o proprietate prin succesiune dupa 20 de ani ? belltinker belltinker Buna !as dorii si eu s ma documentez in legatura cu revendicarea unei proprietati din Bucuresti din Cartierul \"Colentina\" a fost al matusei mele care a ... (vezi toată discuția)