juridic dana 
	    	Utilizator

juridic dana 
	    	Utilizator	    

legalmgm 
	    	Utilizator

legalmgm 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 URIAS	                   

Buna ziua
Sunt propriatarul tabular a unei suprafete de teren situata in centrul unei localitati rurale. În anul 2010 primaria localitatii respective a emis ... (vezi toată discuția)
	                    URIAS	                   

Buna ziua
Sunt propriatarul tabular a unei suprafete de teren situata in centrul unei localitati rurale. În anul 2010 primaria localitatii respective a emis ... (vezi toată discuția)

DGeorgiana17	                   

Buna ziua, eu si sotul meu avem la tara o casa de paianta, nelocuibila si fara curent electric. Este inscrisa in cartea funciara, impreuna cu noua casa pe care ... (vezi toată discuția)
	                    DGeorgiana17	                   

Buna ziua, eu si sotul meu avem la tara o casa de paianta, nelocuibila si fara curent electric. Este inscrisa in cartea funciara, impreuna cu noua casa pe care ... (vezi toată discuția)

marbostgms	                   

Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj.
Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
	                    marbostgms	                   

Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj.
Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)