LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
O prietena are un ap pe care l-a inchiriat in anul 2009 pentru cateva luni . Desi a facut contract de inchiriere ,din greseala nu l-a inregistrat la administratia financiarasi nu a platit taxe pentru acest venit. Acum ea doreste remedierea situatiei adica sa plateasca impozitul din urma.
Pana acum nu a depus declaratia 200 pentru anul 2009. Cum ar putea rezolva ? Va plati amenda,sau penalizari mari ,sau cum?
Daca a inchiriat unei persoane juridice are sanse mari de a fi descoperita, fiind inregistrate platile societatii .
Daca a inchiriat unei persoane fizice sunt sanse mari de a nu fi descoperita si sa nu mai intreprinda vreun demers .
deci pana la urma cat e amenda, ca sa incercam sa fim corecti totusi....macar teoretic, dar lucru ast a se poate intreba chiar la circa financiara !!! pe telefon..
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Chirie
picus
buna seara
ma numesc mara si am nevoie de o informatie!
am stat in chirie 6 luni,cand ne-am mutat ,proprietarul a cerut avans de 200 euro!la plecarea ... (vezi toată discuția)
Impozitare
Stefan Ioana
Buna ziua
Am o intrebare punctuala asupre impozitarii: Sotul meu ,pensionar detine impreuna cu mine un apartament pe care vrem sa il inchiriem! Contractul ... (vezi toată discuția)
Contract d.s.p.
flguraubr
Sunt chirias intr-un imobil proprietatea Primariei. Recent, mi-a expirat contractul de inchiriere (8 mai 2009) si am fost la Directia Serviciilor Publice sa-l ... (vezi toată discuția)