Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie gemeni

Buna ziua!
As avea o mare rugaminte la dumneavoastra sa-mi spuneti cum se calculeaza indeminzatia pentru gemeni.
De la dep.de contabilitate de la unitatea unde lucrez mi s-au pus ordonante si legi in fata din care nu am reusit sa intelg exact.( OUG 148/2005, etc)
Am sunat si la unul din departamentele din primaria sectorului 6 si nimeni nu a reusit sa-mi dea un raspuns exact.Am primit doar raspunsuri ambigue cum ar fi: se pare, s-ar putea...sa vedem, etc.
Ideea este daca se primesc 85% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului - copiilor in cazul meu (daca optez asa)+ 6 mil pentru al doilea copil sau daca aleg 85% raman doar cu acestia, indiferent ca sunt 2,3 copii??

Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: Mara Negulescu , Avocat 13:54, 5 Mai 2010
Primiti 85% plus 6 milioane de fiecare copil.Nu este nimic ambiguu, deci nu i lasati sa va pacaleasca!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru ccc pentru al doilea copil sevenx sevenx Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt in concediu de maternitate spre final, iau indemnizatie de crestere a copilului. (85% --mai nou ... (vezi toată discuția)
Acordarea corecta a indemnizatiei pentru crestere copil shatterhand shatterhand Sunt o mama a unui bebelus de 8 luni si jumatate ,am ales sa stau in prenatal 2 ani ,indemnizatia mea este de 600 lei (in urma salariului minim) + 200 lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere gemeni cojocaruverginica cojocaruverginica buna ziua , sunt mama de gemeni nascuti in 9 decembrie 2011, primesc indemnizatie 600 lei pentru fiecare . As vrea sa stiu daca sunt schimbari in urma noii ... (vezi toată discuția)