avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Licitatie electronica lucrari de constructii-valoarea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Licitatie electronica lucrari de constructii-valoarea estimata

Buna ziua.
Tocmai am iesit de la o sedinta de deschidere a ofertelor pentru achizitia lucrarilor de constructii. si am si eu o intrebare.
In cazul unei licitatii cu faza finala electronica - valoarea ofertei nu poate depasi deloc valoarea estimata - publicata in anunt? Nu mai primeste SEAP-ul inscrierea in procedura, chiar daca autoritatea contractanta considera oferta admisibila?
Cel mai recent răspuns: iuly7 , utilizator 13:35, 15 Iulie 2010
1.Poate depasi valoarea estimata.
2. Nu se mai primeste in isncrierea in procedura.
Multumesc pentru raspuns. Dar as putea sti in baza caror reguli se procedeaza asa?
Oferta dumneavoastra poate fi mai mare decat valoarea estimata (cu cel mult 10%)de autoritatea contractanta si poate merge in etapa de licitatie electronica in masura in care autoritatea contractanta poate disponibiliza fonduri suplimentare(art. 36 alin.1 lit. e indice 1 din HG 925/2006). Daca autoritatea contractanta declara oferta admisibila in etapa de licitatie electronica SEAP-ul permite introducerea oricarei sume (inclusiv o valoare mai mare decat cea estimata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oferta neconforma elisa18 elisa18 Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea speta : achizitie de furnizare produse, valoare estimata 60.000lei procedura aplicata de autoritatea contractanta : ... (vezi toată discuția)
Oferta inacceptabila - licitatie electronica creatza_70 creatza_70 Buna ziua, La o cerere de oferte cu faza finala licitatie electronica, s-au primit oferte financiare peste valoarea estimata a contractului dar pana in ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare fonduri creatza_70 creatza_70 Buna ziua! La o licitatie deschisa, finalizata cu licitatie electronica, se prezinta un ofertant cu pretul mai mare cu pana in 10% fata de estimat. Avand ... (vezi toată discuția)