V-as ruga sa imi spune-ti care este cea mai rapida si cea mai ieftina modalitate de a opri o firma, suspendare? lichidare? ce anume sa fac daca nu mai doresc firma respectiva si nu vreau sa mi se adune datorii mai marii pe ea, Eu sunt administratorul si asociat cu 50% si celalat asociat doreste inchiderea firmei. insa nu dispun de banii, tocmai de asta caut o solutie de urgenta ieftina.Va multumesc anticipat
poate gasiti un cumparator si ii cesionati lui firma(vindeti) sau ii suspendati activitatea mai rapid .aceste hotarari trebuiesc luate de ambii asociati
poate gasiti un cumparator si ii cesionati lui firma(vindeti) sau ii suspendati activitatea mai rapid .aceste hotarari trebuiesc luate de ambii asociati
Ca sa suspend activitatea oare cat ma costa? si in cazul in care suspend, tot se vor aduna in continuare datoriile?
In jur de 300 ron iar referitor la datorii, penalizarile se aduna si se tot aduna......
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Inchidere firma
alexrose
Buna seara,
Am si eu o mica problema: impreuna cu un amic am facut acum 2 ani o firma. Amandoi suntem administratori cu drepturi egale, si avem fiecare 50% ... (vezi toată discuția)
Lichidare srl
lnegreanu
Suntem doi asociati (sot si sotie) la un SRL si am vrea sa-l inchidem sau sa-l vindem.Cine ne poate da sugestii am vrea sa stim ce ar fi mai rapid, usor si ... (vezi toată discuția)