Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anexe gospodaresti

Am facut un antecontract de v-c pentru un ap.si am dat avans pentru cumpararea unei parcari in fata blocului.Urmeaza in curand sa semnam contractul de v-c al ap.la care tva-ul v-a fi in sfarsit calculat cu 5%,dar parcarea nu vor sa o calculeze tot cu 5%deoarece zic cei de la firma ,ca nu este garajsi locul pe care va fi parcarea v-a avea cadastru si intabulare separata.E corect?
Cel mai recent răspuns: comisarul49 , utilizator 21:29, 5 Mai 2010
da este privit ca imobil separat.
da, aca ati cumparat bucata de teren pe care o numiti parcarre.
Are un alt regimd ecat apartamentul
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune nerecunoscuta de procuror? makao makao Foarte pe scurt: Am cumparat un apartament intabulat dupa ceva vreme. Dupa 1 an cumpar si o parcare (facem un antecontract in care e specificata pozitia, ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren intravilan vladvornicu vladvornicu Buna ziua, Am gasit un teren ce doresc sa-l cumpar. Insa am mici dubii asupra acestui teren. 1) Prima situatie: proprietarea terenului afirma ca a cumparat ... (vezi toată discuția)
Uzufructul viager dey_23 dey_23 Buna ziua, In 2002 am cumparat un imobil de la parintii mei ,in contractul de vanzare -cumparare este clauza cu uzufructul viager al parintilor. Parintii ... (vezi toată discuția)